DIANALUND
Sankt Hans på Tersløsegaard

Sankt Hans på Tersløsegaard

I går blev der afholdt et hyggeligt, intimt og rigtig flot Sankt Hans arrangement på Tersløsegaard. I “forhaven” på græsset, var der traditionen tro, et stort bål, og båltale. Som noget nyt var der også et mindre bål til børnene, som de kunne lave snobrød på og hygge ved.

Historisk båltale

Båltalen blev holdt af journalist og tidligere udenrigskorrespondent Poul Erik Skammelsen. Hans veloplagte tale blev overhørt af mellem 100 og 200 mennesker, der samledes i flok om ham, og hørte om tiden fra murens fald i 1989, over de “to tårne i New York” til Finans krisen i 2008.

Op imod 200 gæster

Da folk gik til og fra, er antallet af de tilstedeværende lidt vanskeligt sige noget præcist. Men alt i alt er op imod 200 gået igennem og hilst på.
Der var også sang ved lokal sangtalent Luna Kjølstad fra Niløse. Smuk sang, og også fælles sang ud i sommer natten. Børne bålet var en succes, hvor mange snobrød blev ristet og pølser og brød blev spist. Dette vil blive gentaget til næste år.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed