DIANALUND
SAMM-pladsen indvies med taler og eftrefølgende instruktion i nogle af de mangle muligheder fitnessstationerne byder på

SAMM-pladsen blev indviet med maner

Instruktion og indvielse

Efter at de kommende instruktører eller ambassadører havde fået en gennemgang af alle fitnessstationerne på den nye SAMM-plads, var det blevet tid til at indvie pladsen helt officielt. Det blev til taler fra Marianne Bigom, der er den ene af fire medlemmer af fitness- og motionsgruppen, Henriette Fosgerau, formand for DUR, Birthe Kofoed fra Sundhed og Livsmod og til sidst Borgmester for Sorø kommune Gert Jørgensen. De håbede alle på at denne type fitnessområde, vil bidrage til en større almen sundhed blandt borgerne. Pladsen kan nemlig benyttes af alle, i alle aldersklasser og med deres bevægelsesmuligheder eller begrænsninger.

Sjovt samvær om bevægelserne

SAMM-pladsen er skabt i et tæt samarbejde med Sundhed og Livsmod og fitness- og motionsgruppen. Gruppen består af Sonja Petersen, Arne Roulund, Marianne Bigom og Michael Sjøberg. Fitness- og motionsgruppen havde siden 2016 været ude og se mange forskellige løsninger på fitnessområder. Valget faldt på Sundhed og Livsmods løsninger, da de opfordre til mange forskellige bevægelser. Samtidig inviterer de til at det skal være sjovt at bevæge sig, og man kan være mange sammen.

Balanceret og klippet

Ingen officiel indvielse uden nogle snore der skulle klippes, derfor skulle borgmester Gert Jørgensen også afprøve to af stationerne og klippe snorene her. Bagefter var det muligt for de fremmødte at afprøve alle stationerne. Her havde instruktørerne taget opstilling og var parate til fortælle om hvordan man kunne gøre brug af de forskellige muligheder stationerne rummer.

Egen Facebookgruppe

SAMM-pladsen har fået sin egen Facebookgruppe hvor alle kan blive medlem og aftale at mødes. Man er også meget velkommen til at uploade forslag til hvordan stationerne kan bruges. Gruppen findes på dette link: https://www.facebook.com/groups/165516770785312/

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed