DIANALUND

Referat fra møde med DUR og Sons Of Odin

Dette er et referat fra mødet mellem Louise Sjøberg og Henrik Henriksen fra DUR og repræsentanter det tidligere Dianalund Borgerværn og Sons Of Odin:

Henrik Henriksen, bestyrelsesmedlem i DUR og jeg, Louise Sjøberg Formand for DUR, har i aften, 8. marts, holdt møde med 2 repræsentanter fra det tidligere Borgerværn og Leif Andreasen, der står i spidsen for Sons of Odin i Danmark.

Vi startede med at få bekræftet at Dianalunds Borgerværn ikke eksisterer længere, og at al aktivitet nu hører under Sons of Odin.

Leif startede med at redegøre for baggrunden for Sons of Odin og hvad han gerne vil med foreningen.

Foreningen opstod på baggrund af en idé om at skabe fællesskab og sammenhold gennem dialog og samarbejde, og afkræftede at der var forbindelse og sammenhæng til Soldiers of Odin (som er en mere radikal gruppe).

Vi har fra DURs side ikke mandat til at bestemme eller på anden måde sanktionere Sons of Odins tilstedeværelse i Dianalund. Men vi kan stå fast ved at så længe det handler om sammenhold og fællesskab, så har vi samme mål.

Vi har opfordret Sons of Odin til at blive en officiel forening, og dette oplyser Leif at der arbejdes målrettet på. Vi har også opfordret til mere synlighed fra deres side, f.eks. at deres formål og værdier, samt regelsæt meldes klart og entydigt ud på en hjemmeside og på de sociale medier, men også at de er synlige og genkendelige når de går i byerne, f.eks. med gule veste eller andet.

Fra DUR side holder vi fast i, at det er dialog der fører til sammenhold og fællesskab. Vi vil derfor invitere SSP Sorø og Sons of Odin til møde om samme bord. Dette med henblik på at afklaret opfattelserne af, hvad der sker i Dianalund når de fleste er gået i seng. Herunder også hvordan vi bedst kan understøtte og få fokus på de unge mennesker der keder sig i byen, og måske derfor bruger lidt ekstra energi om natten.

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed