DIANALUND

Porrefesten i Dianalund og Sorø 2017

Borgerne i og omkring Sorø har i weekenden  den 6. – 7. oktober rig mulighed for at købe ingredienser til en god efterårssuppe, samtidig med at de støtter et godt formål. Sorø-Dianalund Y’s Men klub sælger nemlig igen i år hjemmedyrkede porrer og rødbeder på torvet i Dianalund og ved Super Brugsen Frederiksberg i Sorø.

Alle hjælper til

Alle klubbens medlemmer hjælper til i porremarken, og det har nu mundet ud i en god høst. – 5000 porrer m.v

Porrerne sælges fra boder ved Dianalund Centret og SuperBrugsen i Sorø:

Fredag den 6. oktober kl. 10 -18.00 og lørdag den 7. oktober kl. 09 – 13.00.

Pengene går til 2 regionsprojekter i 2017-18:

Støtte for St. Mathew’s Schools i Bangladesh

”Skoleudvikling i Bangladesh”, hvor formålet er at støtte udviklingen på 3 eksisterende engelsksprogede grundskoler med forbedringer af de fysiske faciliteter og med pædagogisk udvikling af lærerne. Bl.a kan nævnes at legepladserne indrettes efter dansk tradition. Skolerne bygger både på en bangladeshisk kulturarv og på grundlæggende kristne værdier om ligeværd og respekt for mennesket.

”Velkommen til mit hjem”

Det andet regionsprojekt er til støtte for Danmarks Kirkelige Mediecenter (DKM) vedr. ”Velkommen til mit hjem – når integration begynder i børnehøjde”, hvor formålet er at give voksne i organisationer, skoler, kirker, familier og alle andre interesserede et redskab til at tale med børn om emnet flygtninge, samt at give et fælles afsæt til kulturmødet mellem flygtningebørn og etniske danske børn.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed