DIANALUND

Nyt nummer af Dianalund BY – Byens Blad er på gaden

11. udgave ude nu

Du kan i dette nummer læse om “Liv i Stenlille” der afholder Stenlille Festival den 15. og 16. juni med masser af livebands, VM fodbold på storskærm og skumsjov for børnene. Derudover er der også et stort fint opslag om Grundlovsfesten i Dianalund den 5. juni med taler af Sorøs Borgmester, Regionsrådsformanden og lokalpolitisk debat, sammen med masser af sjov for børnene og lokale idræts- og fritidsforeninger, der viser hvad de har at byde på. Dianalund Centret har Torvedag i dag med trailer/bagagerumsmarked, pølseboder og kræmmermarked.

Dianalund B&U Kultur

Du kan på side 28 læse om at Dianalund B&U Kultur er meget tæt på at have det fulde beløb til at sætte projektet “På Banen” i gang. “På Banen” er det store aktivitetsområde der skal ligge ved borgerhuset, som også klatretårnet og legepladsen er en del af. Husk også der er Sankt Hans i børnehøjde igen i år, hvor al overskud går til “På Banen”

Prinsesse Benedikte og DURs blå bog

På side 14 kan du læse om royalt besøg af Prinsesse Benedikte, der kom og indviede Sorøs første idrætscertificerede plejecenter. På side 16 og 17 kan du læse om alle medlemmer af Dianalund Udviklingsråds bestyrelse.

Og en hel masse andet …

Du kan også læse om Søren Vestergaard, medejer af Dagmar Bryggeriet, der har fået nyt job, om Kunstnergårdens ferniseringer. Andet sted i bladet finder du en artikel om oldtidsgrave ved Niløse. Forrest fortælles der om “Frikadellen” Thomas Viemose Larsen fra DTH og klubbens succesfulde oprykning til 3. division.

Du kan læse hele bladet online her: https://issuu.com/dianalundby/docs/11dianalundbyweb1

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed