DIANALUND
Erhvervshus Sorø Kommune

Nyt Erhvervshus skal ligge i Sorø Kommune

Ti erhvervshuse

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har i dag udtalt, at der vil blive etableret ti Erhvervshuse i hele landet som et led i regeringens forenkling af erhvervsfremmesystemet.

De foreløbige meldinger fra Christiansborg peger på, at et af de ti Erhvervshuse skal ligge i Sorø Kommune. Borgmester Gert Jørgensen glæder sig over udmeldingen.

– Det glæder mig meget, at erhvervsministerens udmelding tyder på, at et af landets ti Erhvervshuse kommer til at ligge i Sorø Kommune. Et Erhvervshus vil betyde nye vidensarbejdspladser i kommunen, og det er meget positivt. For virksomhederne på Midt- og Vestsjælland vil det betyde, at de får kort vej til meget specialiseret erhvervsvejledning, som kan supplere de tilbud, de i dag får gennem den kommunale erhvervsservice. Så jeg håber bestemt, at det falder på plads, og jeg skal være den første til at hilse det nye Erhvervshus velkommen.

Grundtanken i regeringens nye erhvervsfremmeindsats er, at erhvervsindsatsen skal tage mere direkte afsæt i virksomhedernes behov. Også det bifalder Gert Jørgensen.

– Det er netop ved at lytte til virksomhederne, at det er lykkedes os at skabe særdeles positive resultater i forhold til det lokale erhvervsklima i Sorø Kommune. Så jeg mener, det er den helt rigtige tilgang, som vil komme både virksomhederne og landets kommuner til gode, siger han.

Tilbud tilgængeligt for alle virksomheder

Formålet med Erhvervshusene er at gøre de tilbud, som hidtil har været målrettet en mindre gruppe af vækstvirksomheder, tilgængelige for alle virksomheder samt at samle specialiserede kompetencer inden for virksomhedsudvikling og -drift.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed