DIANALUND

Ny sundhedsfaglig direktør til Filadelfia

Den 1. juli 2018 tiltræder Mads Ravnborg som sundhedsfaglig direktør og medlem af direktionen for Filadelfia

– Det er en yderst erfaren og kompetent ny sundhedsfaglig direktør, vi ansætter til direktionen på Filadelfia. Mads Ravnborg er udvalgt i et særdeles stærkt ansøgerfelt på grund af hans forcer indenfor ledelse, kvalitet, forskning og udvikling samt samarbejdsmæssige og sundhedsfaglige relationer indenfor neurologien på nationalt plan, siger administrerende direktør Jens-Otto S. Jeppesen, Filadelfia.

Mads Ravnborg kommer fra en som ledende overlæge på Neurologisk Afdeling på Odense Universitetshospital gennem 10 år, og før da overlægestillinger på Roskilde Sygehus og tidligere Hvidovre Hospital, Rigshospitalet samt Sclerosehospitalerne. Mads Ravnborg er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1981 og dr. med. i 1996 indenfor klinisk neurofysiologi.

– Jeg ser meget frem til samarbejdet med Mads Ravnborg og er overbevist om, at han som en af landets førende neurologer vil være med til at stå i spidsen for den fortsatte videreudvikling og styrkelse af Filadelfia som nationalt førende højt specialiseret Epilepsihospital og specialiseret rehabiliteringscenter for mennesker med epilepsi og erhvervet hjerneskade, siger Jens-Otto S. Jeppesen.

Tidligere været formand for blandt andet Dansk Neurologisk Selskab

Mads Ravnborg har bl.a. været formand for Dansk Neurologisk Selskab i Danmark og er formand for styregruppen for ’Den neurologiske nationale behandlingsvejledning’.

– Jeg ser meget frem til at blive sundhedsfaglig direktør og medlem af Filadelfias direktion. Filadelfia har de seneste år sat sig stærke spor i udviklingen inden for epilepsi med høj forskningsaktivitet, diagnostik og veltilrettelagte patientforløbsprogrammer på højt kvalitetsniveau samt et positivt og konstruktivt samarbejde med regioner, hospitaler og kommuner. Filadelfia er kendt for en dedikeret tilgang i sit virke til gavn for patienter og borgere – og det glæder jeg mig til at blive en del af, siger den kommende sundhedsfaglige direktør Mads Ravnborg.

Sygehusdirektør Mads Ravnborg

Sygehusdirektør Mads Ravnborg

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed