DIANALUND

Ny station blev indviet i Dianalund Centret

Det er på Christianborg besluttet, at der skal oprettes 20 nye nærpolitistationer rundt om i landet. Dianalund er af Sydsjællands og Lolland-Falsters politi blevet udpeget til, at skulle have en bemandet nærpolitistation. Placeringen i Dianalund Centret er valgt for, at få den så tæt på og tilgængelig for borgerne som muligt. Samtidig er Dianalund valgt på grund af den centrale beliggenhed midt imellem Stenlille og Ruds Vedby i den nordlige del af Sorø kommune.

Festlig eftermiddag med biler, motorcykler og drone

En del af styrken fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi havde taget opstilling både udenfor Dianalund Centret men også indenfor, hvor det var muligt at komme til at sidde på en motorcykel og opleve en politibil indefra. Samtidig havde politet også taget en af deres droner med, så man kunne studere den ved selvsyn.

Nick Hækkerup klippede den røde snor

Den officielle indvielse fandt sted i går kl. 16 da justitsminister Nick Hækkerup efter en kort tale, klippede det røde bånd og med det erklærede den lille ny station for åben. Der vil være fast åbningstid om torsdagen fra 15.00 til 17.00, men de vigtigste opgaver for lokalbetjentene Kasper og Anders bliver også, at lære lokalmiljøet godt at kende at og være synlige i hverdagen.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed