DIANALUND

Ny negleklinik tæt på Dianalund

Rikke har åbnet negleklinikken RH Negle, tæt på Dianalund. Rikke er 25 år og har allerede 9 års erfaring med at skabe smukke gele negle, man kan derfor godt sige at hun har dedikeret en betydelig del af sit liv til at perfektionere sin teknik og tilbyder nu en bred vifte af neglebehandlinger i sin egen klinik.

Rikke er uddannet negleteknikker ved KJ Negle – Neglestudie & Akademi. Gennem årene har hun udviklet sine færdigheder og hendes arbejde spænder vidt fra dristige stiletto-negle med glimmer og similisten til de mere neutrale og fine babyboomer-negle.

Rikke ligger stor vægt på at imødekomme kundernes behov og ønsker. Uanset hvilke præferencer og ideer kunderne bringer med sig, stræber Rikke efter at levere negle, der ikke kun er smukke, men også opfylder individuelle ønsker.

15 minutter fra Dianalund

Beliggende i udkanten af Sorø, tæt på Katrinelystvej, er Rikkes klinik kun en kort køretur på 15 minutter fra Dianalund. Der er som sikkert mange bekendt ingen negleklinikker i Dianalund, derfor ønsker Rikke at tilbyde sine ekspertise og behandlinger til alle, der leder efter en dygtig negleteknikker.

Se også RH Negles profilside: RH Negle

Rikke anvender kun danske godkendte produkter i hendes klinik, hvilket understreger hendes engagement i kvalitet og sikkerhed for kunderne. Med en dedikation til at skabe smukke og holdbare gele negle ser RH Negle ud til at være det ideelle valg for dem, der ønsker en professionel og pålidelig neglebehandling i nærheden af Dianalund.

Prisliste

Gele forlængelse
Naturlige/nude500 kr.
Babyboomer600 kr.
Franske negle650 kr.
Med gelpolish600 kr.

Forstærkning/Opfyldning
Naturlige/nude400 kr.
Babyboomer500 kr.
Franske negle600 kr.
Med gelpolish500 kr.

Gelpolish
Helfarve350 kr.

Øvrige
Håndmalet design pr. negl – fra25 kr.
Glimmer pr. negl10 kr.
Reparation pr. negl50 kr.
Aftagning gele175 kr.
Ved aftagning af produkt fra anden negleteknikker 250 kr.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed