DIANALUND

Nu kan du også bestille Take Away på Dianalund bibliotek

Dianalund bibliotek åbner nu for bestilling af læseposer, hvis du er oprettet som låner. Det starter med første afhentningsdag mandag den 20. april.

Bemærk: Du kan hente din bogpose, men vi kan fortsat ikke modtage reserveringer, gebyrer osv. Du kan heller ikke aflevere lånte materialer.

Tiltaget følger Sundhedstyrelsens regler på området. Personalet har vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne og der henstilles til, at man holder den anbefalede afstand til hinanden uden for døren. 

Sådan bestiller du din bogpose

Du kan ønske læsestof inden for et emne eller genre (f.eks. krimier eller noget om haven). Du kan ønske bøger, lydbøger og film. Udfyld skemaet i mailen og vi vil prøve at finde det ønskede frem til dig.
Biblioteket sender en mail til dig, når din pose er klar til afhentning. Har du bestilt en pose og kan ikke selv hente den, så må et familiemedlem eller en nabo gerne hente den til dig, hvis de bare har nummeret på posen med.

Der udleveres to-go poser mandag og fredag kl. 11-12

Poserne afhentes i Dianalund ved bibliotekets indgang ved skaterbanen. 
Vil du hente din pose i Dianalund, så tryk her: Dianalund

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed