DIANALUND
Fox Festival 2017 - En del af Royal Beer Rock Tour i Mørkøv den 24. til 28. maj

Musikfestival i Mørkøv

Hvad skal du i Kristi Himmelfarts ferien?

Nord for Dianalund ligger Fox Festival som er Vestsjællands nyeste festival og en del af ROYAL BEER ROCK TOUR. Fox Festival er Sjællands nye festival og tilbyder et bredt udbud af udenlandske og danske kunstnere, som f.eks. Boney M, Kim Wilde, Blended Brew og mange andre.
Kom til Fox Festival 2017 i Kristi Himmelfarts ferien. Der er mulighed for campingvogn & telt camping. Legeområde for de mindste + Game lab for de større.
“Det er et sted hvor fællesskabet plejes, hvor gamle venner mødes og hvor nye venskaber opstår”. Den er et godt minde for livet – en positiv oplevelse man deler med andre.!”

Med sine kunstnere og musik af nostalgisk karakter og varme karisma hjælper den folk til at finde ind til glæden og giver overskuddet tilbage efter en mørk vinter. Den er et mødested og et nyt fast holdepunkt for både venskaber lokalt og på tværs af landet og da det er den første festival på året er den kickstarteren på en god og oplevelsesrig sommer.

Fox Festival er meget andet end musik.

Foxfestivalen bliver et brag af en musikoplevelse, det er der næppe nogen, der kan være i tvivl om. Men rundt på pladsen vil der være en række forskellige boder og forlystelser. I den kommende tid, vil vi præsentere mange af dem for jer her.

For eksempel kommer noget så fantastisk som et ”Flammkuchentelt”. En Flammkuchen er en tynd, sprød tærtelignede bund med lækkerier ovenpå. Fast ingrediens er dressingen, som består af fløde, cremefraiche og kvark. Derudover kan de krydres med fx bacon eller ruccola– Flammkuchen kan også blive til en kage, så er det måske æbler og kanel, der er på toppen. Opskriften til disse herligheder kommer oprindeligt til Danmark fra både Tyskland og Frankrig – derfor kan der naturligvis købes et lifligt glas vin til i Flammkuchenteltet. Der er garanti for god service, sydlandsk stemning og en superb smagsoplevelse.

Flammkuchen

Det hele foregår på Rævebjerg 1, 4440 Mørkøv fra den 25. til den 28. maj

Se iøvrigt meget mere på: https://www.foxfestival.dk

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed