DIANALUND
MusikBeRiget-til-koncert-paÌŠ-børneafdelingen-filadelfia-dianalund

MusikBeRiget spredte julestemning og smil

Ole Kibsgaard, Kaya Brüel og et helt strygeorkester spillede torsdag julen ind på Epilepsihospitalets børneafdeling i Dianalund.

Orkestret er vant til at spille for alvorligt syge børn på landets hospitalet. Orkestret havde taget SMIL-fonden under armen og sammen skabte de en hyggelig eftermiddag med børnene og forældre.

Sasha Foght på 14 år fra Haslev er indlagt i tre uger sammen med sin mor, og hun var glad for arrangementet.

– Det betyder rigtig meget, der sker jo ikke så meget, når jeg er indlagt. Det bliver nemt kedeligt. Det sværeste er at sove om natten, fortæller Sasha Foght.

Sasha Foght

Julekalendere også til søskende

Efter musikken delte SMIL-fonden julekalendere ud til de indlagte børn og søskende.

– Vi er rigtig glade for, at Filadelfia for første gang får besøg af SMIL-fonden og på den måde kan glæde de kronisk syge børn. De er så seje og kæmper i hverdagen med indlæggelser, bekymringer og afsavn fra skole og venner. Og det er ekstra rart at SMIL-fonden tænker på søskende til de syge børn. Det er altid hele familien, som bliver ramt, når et barn får epilepsi, fortæller ledende sygeplejerske Conny Brandt fra Filadelfia.

Orkesteret MusikBeRiget

Orkesteret MusikBeRiget

Billeder og tekst: Lene Løvschall

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed