DIANALUND
Kunstnergården har udstilling i pinsedagene

Meld dig ind i foreningen Kunstnergården

Det er nu lykkedes at få generalforsamlingens samtykke til at udvide Foreningen Kunstnergården med et formaliseret medlemskab.

At Kunstnergården kan dokumentere, at der er opbakning i lokalområdet til gården aktiviteter og arrangementer er vigtigt i forhold til den støtte der kan søges om fra forskellige sider.

Derfor er det vigtigt at du melder dig ind. Men også fordi vi gerne vil udvide aktiviteterne på gården, så det bliver et attraktivt kulturelt samlingssted, der summer af liv.

Lige nu har vi stenhuggerværksted og en malergruppe, men vi har plads til flere med lyst til at starte f. eks. en fotoklub eller hvis interessen er læge- og krydderurter, så kom og iværksæt en interessegruppe.

Har du lyst til at arbejde som frivillig, så kom og vær med. Vi har brug for folk som vil være med til at renovere og vedligeholde gården, passe Saltofte Larsen samlingen eller haven.

Vi har brug for dig – kan du bruge kunstnergaarden

Se mere: på deres hjemmeside

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed