DIANALUND
Sankt Hans i Børnehøjde

Mange trodsede vejrguderne og mødte op til Sankt Hans i Børnehøjde i Byparken

Det var igen i år en succes med omkring 350 børn og voksne, der havde trodset vejret og var kommet ned i byparken for at holde Sankt Hans i børnehøjde.

Båltale om sammenhold

Båltalen blev i år holdt af formanden for Dianalund Udviklingsråd (DUR) Louise Sjøberg, hvor hun ved at fortælle historien om Hans og Grete, kom ind på hvor vigtigt det er at holde sammen. Hans og Grete kom væk fra heksen og fandt hjem igen ved at hjælpes ad og holde sammen. Det er vi også, ifølge Louise, gode til i Dianalund. Det er på grund af dette sammenhold, at der er svævebane i byparken, at kunstgræsbanen bliver en realitet i efteråret og første fase på aktivitetsområdet sættes igang efter sommerferien. Alt dette fordi der er en masse mennesker der støtter op om DUR og undergrupperne og ikke mindst alle de hårdt arbejdende frivillige i de to grupper Kunstgræs og Dianalund B&U Kultur.

Støt op om de gode aktiviteter

Hvis du ikke allerede er medlem kan du også melde dig ind i DUR og dermed støtte op om Sankt Hans i Børnehøjde og de mange andre aktiviteter. Alle der købte kage, chips, slik og drikkevarer i Dianalund B&U Kulturs bod, var med til at støtte op om næste fase af aktivitetsområdet med blandt andet en skaterbane og multibane.

Midsommervisen

Bålet blev herefter tændt mens der blev samlet en masse børn foran mikrofonen. De sang først med på “Heksemutter” efterfulgt af ShuBiDua versionen af “Midsommervisen”. Dianalund B&U Kultur vil gerne sige tak til alle sponsorerer, alle de frivillige kagebagere og kaffebryggere samt alle dem der var med til stå i boden og hjælpe til omkring på pladsen.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed