DIANALUND

Æ llebælleMAJfortælle på biblioteket – for de 0 til 3-årige

Det er tid til festivalen Æ llebælleMAJfortælle på biblioteket igen, som er for de helt små børn, der er i gang med at udforske verden gennem ord, lyde og bevægelser. Festivalen byder på mange oplevelser for dem, herunder bogen “Louis Larmer” skrevet af Oliver Zahle, som er udgivet specielt til lejligheden og sendt ud til alle vuggestue- og dagplejebørn i Sorø Kommune. Der er også teater og koncerter for børn i alderen 0-3 år på bibliotekerne i Sorø og Dianalund, og børnebibliotekaren, Sanne Ginger Noer, tager sin “Kuffert fuld af fortællinger” med til bibliotekspunktet i Ruds Vedby og Dianalund Bibliotek.

Sanne påpeger, at alle kan læse med deres småbørn, og at læsning for de allermindste handler om at nyde nærværet, give tid til leg og udforskning, kigge på billeder, pege og snakke sammen. Hun har fundet en række pegebøger, som er gode til netop dette formål.

Æ llebælleMAJfortælle er en årlig begivenhed i det flerårige samarbejde, VestLÆ Sland, mellem bibliotekerne i Sorø, Lejre, Slagelse, Ringsted, Kalundborg og Odsherred kommuner, der har til formål at fremme læsning for børn i alderen 0-3 år.

Man kan læse mere om Æ llebælleMAJfortælle og VestLÆ Sland på www.soroebib.dk, hvor man også kan booke billetter til festivalens arrangementer.

Følgende arrangementer kommer på Dianalund Bibliotek:

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed