DIANALUND

MÆ RK Statussen

Der er godt nyt fra folkene bag MÆ RK Dianalund. Den store succes bliver gentaget til næste år. Der vil naturligvis blive justeret lidt, men alt i alt har det været en masse mennesker forbi alle dagene, nogle dage selvfølgelig mere end andre. Specielt trak Grundlovsfesten og Byfesten om fredagen rigtig mange mennesker.

Fra venstre: Martin Beengaard, Henrik Oscar Henriksen, Louise Sjøberg og Jacob Krüth, der er en del af holdet bag MÆ RK Dianalund. Der mangler Merete Sommer som havde travlt andetsteds.

Bagmændene vurderer at der har været ca. 100 mennesker til den første dag med MÆ RK Hobbyen, der handlede om at fremvise den store mangfoldighed af hobbies der bliver dyrket i Dianalund. Der kom mellem 200 og 250 på andendagen, til alle de forskellige udstillinger og forestillinger rundt omkring i hele Dianalund, hvor det var kulturen der var i højsædet.

Grundlovsfesten havde været lidt udfordret på, at der var blevet udskrevet folketingsvalg og selve valgdagen faldt på grundlovsdag. Først afmeldte alle de politikere der havde meldt sig som talere. Heldigvis kom de fleste af dem efterfølgende tilbage og holdt deres sidste valgtale i Dianalund. Der var tv dækning fra både TV2 Øst og DR, og hele arrangementet forløb med smukt vejr og omkring 500 mennesker der lagde vejen forbi i løbet af dagen.

MÆ RK Idrætten der skulle få alle idrætsforeningerne til at vise hvad de kunne fik ca 150 mennesker til at dukke op. Her skal særligt nævnes Dianalund Esportsforening som tiltrak mange unge mennesker i deres netcafe, der var opstillet til lejligheden.

Hele MÆ RK ugen blev sluttet af med en fejende flot fest med stort telt og masser af musik fra scenen På Banen. Det var lykkedes arrangørerne at få licens til at vise landskampen på storskærm i den ene ende af teltet og hele arrangementet tiltrak omkring 400 mennesker aftenen igennem.

Godt tilfredse

Hovedkræfterne bag MÆ RK Dianalund, Jacob Krüth, Merete Sommer, Louise Sjøberg, Martin Beengaaard og Henrik Oscar Henriksen er rigtig godt tilfredse med den store opbakning der har været igennem hele ugen. Målet med ugen var at skabe nogle arrangementer hvor man kunne mærke Dianalund, og det lykkedes.

Der er kommet rigtig mange gode tilbagemeldinger fra både besøgende, deltagere, udstillere m.m. Alle er gennemgående meget tilfredse med ugen og der selvfølgelig også nogen ting som kan gøres bedre eller anderledes til næste gang. Gruppen bag er allerede gået igang med at kigge på dette, så de kan være godt forbedredte til næste års MÆ RK Dianalund.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed