DIANALUND
Mads Steffensen og Jacob Riising camperer på Filadelfia fra tirsdag til onsdag

Mads Steffensen og Jacob Riising camperer på Filadelfia

De kendte radio og tv-værter Mads Steffensen og Jacob Riising kommer tirsdag morgen kørende i en campingvogn til Filadelfia i Dianalund. Herfra sender de lokalradio til brugere og medarbejdere i to dage. Natten tilbringer de i campingvognen for at være helt tæt på alt, hvad der rører sig i området.
Patienter og pårørende vil i to dage komme forbi campingvognen. Her vil de fortælle deres egne historier om udfordringer, sorger og håb, som følger sygdommen epilepsi og hjerneskader. Samtidig optager Nordisk Film TV en tv-udsendelse om de to værters besøg. Programmet ’Nærradiofonien’ sendes på DR1 til efteråret.

Nærradiofonien der bliver vist på DR1

En tabuiseret sygdom

Vi glæder os rigtig meget til at byde Mads Steffensen, Jacob Riising og resten af holdet velkommen på Filadelfia. Her vil vi vise dem, at hjernesygdommen epilepsi ikke alene handler om anfald, men i høj grad også om den enkeltes sociale, uddannelses- og jobmæssige udfordringer, siger adm. direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen.

Vi har valgt at lave programmet fra Filadelfia, fordi vi gerne vil nedbryde fordomme om epilepsi, som jo er en folkesygdom. Folk ved så lidt om sygdommen, som historisk har været tabuiseret. Helt aktuelt kan vi så også fortælle om den nye behandling med cannabis. Samtidig er rammerne helt perfekte på Filadelfia med de mange bygninger, som viser tidens udvikling, fortæller redaktionschef Laura Teilmann fra Nordisk Film TV.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed