DIANALUND

Lyskryds ved Sorøvej og Merløsevej


Vejdirektoratet planlægger en ombygning af T-krydset mellem Merløsevej og Sorøvej ved Stenlille. Formålet med denne ombygning er at transformere krydset til et signalreguleret kryds med henblik på at forbedre både trafiksikkerheden og fremkommeligheden.

Krydset mellem Merløsevej og Sorøvej har været årsag til gentagne ulykker, især når venstresvingende biler fra Merløsevej er stødt sammen med ligeudkørende trafik på Sorøvej. For at imødegå denne udfordring implementerer Vejdirektoratet trafiklys ved krydset. Målet er at lette bilisternes svingning fra Merløsevej, især når der er tæt trafik på Sorøvej, hvilket vil reducere risikoen for ulykker.

Projekteringskort fra vejdirektoratet

Som en del af ombygningen inkluderer planen også oprettelsen af en ny adgangsvej til de nærliggende boliger. Det vil ikke længere være muligt at køre direkte ud på Sorøvej fra disse boliger. Dette initiativ er en yderligere foranstaltning for at forbedre trafiksikkerheden i området.

Tidsplan

Nedenstående er hvis alt går som planlagt

Anlægsstart4. kvartal 2024
Åbning2. kvartal 2025

Artikelbillede: Image by Freepik

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed