DIANALUND

Lokalekabale på coronamåden

Vær fleksible – nu gælder det om at få foreningslivet i gang igen. Sådan lyder opfordringen fra Sorø Sportsråd til de mange foreninger, som i disse uger skal indgive deres ønsker til haltider og lokaler i den kommende sæson. 

Vi nærmer os den tid på året, hvor Sorø Kommunes frivillige foreninger og aftenskoler retter blikket mod den kommende sæson og indgiver deres ønsker til tider i lokaler og haller. I år betyder forsamlingsrestriktionerne, at fordelingen af lokaler og haltider i år vil ske administrativt på baggrund af foreningernes ønsker.

Centerchef for Byråd og Kultur, Stine Rich Hansen, siger: 

”Det er super ærgerligt, at vi ikke i år kan holde det fælles timefordelingsmøde, hvor klubberne har været gode til indbyrdes at lave aftaler, så træningstiden i hallerne kan gå op. Jeg håber, at alle foreningerne alligevel tager en snak med naboforeningerne og andre lokalebrugere om deres ønsker, før man opretter sine bookinger. Jo bedre foreningerne kan koordinere deres ønsker, desto større er chancen for, at vi kan lykkes med at tilgodese ønskerne.”

Formand for Sportsrådet, John Christoffersen, siger: 

”Det er en besynderlig situation at være i, og jeg forstår godt, hvis foreningerne føler sig lidt rådvilde og modløse. Ingen ved reelt, hvad situationen er, når vi kommer frem til sæsonstart engang efter sommerferien. Mange har været uden de vante fællesskaber i flere måneder. Gode vaner er blevet brudt, og det kan være en udfordring for mange at finde træningstøjet frem igen. Og måske oven i hatten konstatere, at det sidder noget strammere end før.” 

”Mit råd til foreningerne er at tage udgangspunkt i det vi kender. Forsøge at tage tråden op fra dengang den knækkede i starten af december. Samme hold, samme tider, så vidt det er muligt – så ser vi, hvad der sker. Og skulle der til den tid blive behov for at justere, så er jeg sikker på, at både forvaltningens politikere og embedsværk samt foreningerne indbyrdes vil være ekstremt fleksible i forhold til hurtigt at finde løsninger og muligheder, så vi kan få Sorø Kommunes motions- og idrætsliv tilbage på det høje niveau, vi kender,” siger John Christoffersen.

Fordeling af kunstgræs

Også fordelingen af udendørs tider på kommunens kunstgræsanlæg er på vej. Med input fra kommunens fodboldklubber arbejder Fagcenter Byråd og Kultur på at fastlægge principper for fordeling af tider på kunstgræsanlæggene. Principperne vil blive behandlet i Kultur- og Fritidsudvalget i marts. 

Fakta

Foreningerne skal have oprettet deres bookingønsker i bookingsystemet inden den 14. marts. Herefter behandles anmodningerne, og foreningerne får at vide, hvilke tider de har fået tildelt. Herefter kan foreningerne oprette ønsker til de resterende ledige tider.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed