DIANALUND
Lokalarkivet i Dianalund Borgerhus

Lokalarkivet holder kulturweekend fra den 2. til den 4. september

Fra den 2. til den 4. september sætter Lokalarkivet fokus på Kulturen i Dianalund. Fredag den 2. september og lørdag den 3. september findes kulturen i Borgerhuset. 4. september rykker den ud på Kunstnergården, hvor det traditionsrige Kunsthåndværkermarked afholdes. 

Vil du være med?

Lørdag åbner Lokalarkivets efterårsevent, der vil handle om skuespil og teater, Borgerhuset har fernisering af en ny kunstudstilling og amfiteateret vil blive indviet med et eller to kendte navne, og biblioteket vil ligeledes engagere en professionel kunstner. Måske har din forening eller gruppe lyst til at være med? Allerede nu ved vi at Seniororkesteret vil optræde og Mænds Mødested er også interesseret. Men vi kunne sagtens bruge flere aktører.

Vi opererer for øjeblikket med fredag kl. 13-21 og lørdag fra kl. 10-16. Men tidspunktet kan indskrænkes eller udvides alt efter hvor mange aktiviteter, der vil være der. Vi kunne f.eks. også holde noget lørdag aften.

Er du interesseret så giv Jørgen Mogensen besked inden den 10. juni (jmog4293@gmail.com eller læg en seddel i den røde postkasse ved Lokalarkivet i Borgerhuset) Har du ikke et færdigt program, så indsend gerne bare en ide. Måske vil du blot have sat en planche op med de aktiviteter, I laver.  Det er også i orden, men helst vil vi gerne se jer selv.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Borgerhuset, Lokalarkivet og Biblioteket

Jørgen Mogensen

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed