DIANALUND

Lokalarkivet er lukket i juli måned

Lokalarkivet i Dianalund på Sømosevej 44 er lukket i juli måned. Men hvad skal den historieinteresserede så lave indtil da?

Der er flere muligheder: 

  • Spille på E-wall’en På Banen bag Multibanen, her har Jørgen Mogensen lavet et spil om historien i Dianalund by. Du skal bruge din IPhone eller IPad og downloade appen ”play alive”. Der er wi-fi ved E-wallen, så det går let. I appen henter man så spillet ”Kend din by”
  • Er man ikke til IPhone og IPad kan man tage bogen ”Guidede cykelture omkring Dianalund”. Heri er der 8 cykelture, med fortællinger på udvalgte steder om vor egn i gamle dage. Bogen kan lånes på biblioteket.  
  • Skulle det blive regnvejr, kan man læse en bog. I alt er der udgivet over 30 bøger om lokalhistorien her i Sorø kommunes Nordvestkvarter. F.eks. De 13 bøger ”Langs Landevej 255”, ”Dianalund Besat 1940-1945” eller ”Dianalund før og Nu”. Bøgerne kan alle lånes på biblioteket.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed