DIANALUND
Løb sammen med andre i de mørke måneder i Dianalund sammen med DIF Motion

Løb med andre i de mørke måneder!

DIF Motion i Dianalund har i mange år løbet fast mandage og onsdage kl. 18.00 hele året rundt. Fra den 19. oktober bliver mødetidspunktet rykket til kl. 17.30, da mange har ytret ærgrelse over, at tidspunktet lå lige midt i aftensmaden, og at det derfor var svært at komme afsted til løbeklubben. DIF Motion tilbyder en løbetur byen rundt med interesserede, der enten er rutinerede løbere eller som er knap så vant til at løbe i efteråret og vinteren. 

God påklædning og refleksvest

De fleste forbinder nemlig blæst, kulde og regn med efterårets vejr, men for en helårsløber betyder det knap så meget. God påklædning, det vil sige flere lag tøj og selvfølgelig en refleksvest, giver god beskyttelse mod elementerne og øger sikkerheden i mørket. Det vigtigste er dog, at man ikke behøver at løbe alene, men kan følges med andre i forskellige tempi. Man skal blot møde op ved indgangen til Holberghallen en mandag eller onsdag kl. 17.30. 

Information om foreningen kan man finde på hjemmesiden: difmotion.dk eller på deres Facebook-side.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed