DIANALUND
Lions Deltager i Grundlovsfesten i Dianalund

Lions deltager i Grundlovsfesten i Dianalund

Grundlovsdag 2017 bliver der mulighed for at være med til af fejre Lions 100 årsdag ved Grundlovsfesten v. Borgerhuset i Dianalund fra kl. 10-17.
Lions Dianalund fejrer denne dag Lions 100 års fødselsdag og der vil være et stort telt med oplysningsplancher om Lions´ historie. 100 års faklen, som er rundt i hele landet i forbindelse med jubilæet vil stå og lyse op.

Borgmester Gert Jørgensen uddeler Lions Dianalund pris

Vi vil til Grundlovsdagen være værter for en gruppe medborgere, som ikke er i stand til selv at komme til Grundlovsfest: Vi vil sørge for transport til og fra og byder vores gæster på en kop kaffe og sikkert også noget kage.
Kl. 15 har vi den glæde, at Borgmester Gert Jørgensen har sagt ja til at uddele året lokale Lions Dianalund pris på 5000 kr. til en lokal ildsjæl.
Lions er en internationale hjælpeorganisation, hvis Danske afdeling sidste år uddelte ca. 26 mill. kr. til forskellige humanitære formål, både nationalt og internationalt.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed