DIANALUND

Læserbrev: Problemer med af isning af kunstgræsbanen

Hej alle forældre og spillere i Dianalund Fodbold.

Hvis I har en formodning om at Holberg Arena (kunststofbanen) ikke er lige så god at spille på som den var sidste år i forbindelse med vintertræning, så er det rigtigt. Vi har ikke mulighed for at få ICE Break på kunstgræsbanen i Dianalund pga. det spildevand der løber fra kunstgræsbanen løber direkte ud i Bjørn å, som løber over på den anden side af Per Degns Vej. Spildevandet fra kunstgræsbanen vil gøre skade i kloakken, svares der fra Sorø kommune. Derfor har ejendomscenteret fået besked på at vi i Dianalund ikke må få ICE break på banen ej heller vejsalt.

(Bare til Info.:  ICE Breaken der anvendes på banen er miljøgodkendt og næsten så miljøvenligt det kan drikkes.)

Nedenstående er noget af dialogen med kommunen. :

Kommunens udsagn: ”Banen må gerne anvendes i frostvejr, den vil dog nok i praksis ikke være anvendelig”

Realitet/virkelighed.: ”Vi kan ikke spille på den, da vi oplever hvad der sker med den sorte gummi-kugle belægning når frosten sætter ind. Det samler sig i små klumper og sætter sig fast i støvler og ligger som klumper på banen og uden for banen. Og hvis der er noget miljøloven håndhæver ift. kunstgræsbaner er det meget vigtig at de gummikugler bliver på banen for de er skadelige for grundvandet i for store mængder.”

Trænere er blevet bedt om at tage billeder når frosten hindrer at banen er ok at spille på, som dokumentation for kommunen skal varetage pleje af vores bane.

Jeg venter på svar fra Sorø kommune ift. nogle flere spørgsmål jeg har stillet. 

Med venlig Hilsen

Formanden
Karin Dam Pedersen

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed