DIANALUND

Læserbrev: Mist ikke troen på bussen

Læserbrev sendt til pressen.
I kan arbejde for en modernisering af den offentlige transport sammen med os socialdemokrater. 
Forleden talte jeg med en borger i Dianalund, som fortalte, at hun har haft ejendomsmægler til at vurdere sit hus. I den forbindelse havde ejendomsmægleren fortalt, at han kendte til 3 familier, der har sat deres hus til salg i Dianalund, på grund af usikkerheden omkring den fremtidige busdrift i Sorø kommune. Det er børne-familier, hvis børn har brug for at tage bussen til og fra uddannelsessteder uden for Dianalund.

Jeg kan godt forstå, hvis man bekymrer sig for den fremtidige busdrift. Den løsning der p.t. er fundet med 3 morgen og 3 eftermiddags afgange, for bussen til Slagelse, og fastholdelse af bussen fra Næstved til Kalundborg er en midlertidig løsning. Men det er ikke ensbetydende med busdriften i Sorø kommune stopper ved årets udgang. 

Vi socialdemokrater vil arbejde på en løsning der moderniserer den kollektive trafik i hele Sorø kommune. Vi vil arbejde på en busdrift, der kører hvor og hvornår der er behov og ikke som i dag, hvor der på nogle tids-punkter af dagen kører næsten tomme busser rundt i kommunen. 

I juni måned har byrådet et temamøde vedr. den fremtidige kollektive trafik og vi vil gerne bringe jeres ideer og input med ind i debatten, så skriv gerne til en af os socialdemokratiske byrådsmedlemmer.  

Så – bevar troen på, at det også i fremtiden vil muligt at komme rundt i Sorø kommune med kollektiv trafik. 

Annette Raaschou van der Star

Byrådsmedlem

Socialdemokratiet

Artikelbillede: Fotograf Ulrik Jantzen

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed