DIANALUND

Kulturlørdag i bagende sol

Det var en skøn skøn tidlig sommerdag, med sol fra en skyfri himmel. Folk fra Lokalarkivet i Dianalund var gået sammen om at lave en kulturweekend, der startede fredag aften med kulturnat hvor alle kulturinstitutioner i Dianalund havde åbnet deres døre. Weekenden fortsatte lørdag med at samle forskellige kulturaktiviteter og foreninger i og omkring Dianalund Borgerhus.

Skumfidusristning

Her havde man fået Dianalund spejderne fra De grønne pigespejder og KFUM spejderne til at sætte både bål, telt og deres lejrspisebord op, så man rigtig kunne få et indtryk af hvordan det var at være spejder. Man kunne også deltage i skumfidus ristning over bål, et orienteringsløb omkring på pladsen og sæbekasseræs.

Klappegris

Inde på biblioteket var der mulighed for at komme og klappe på nogle meget søde små grislinger, og udenfor havde Henrik Slagter stillet op med stor grill, hvorfra der blev serveret bøfsandwicher og pølser. Lige ved siden af stod Alsidige Kvinder parat med kaffen og kagen til dessert, det hele kunne nydes for amfiscenen hvor Harmonikavenner Vestsjælland spillede kendte danske sange.

DUR var også tilstede

Dianalund Udviklingsråd var naturligvis også til stede med en stand hvor Naturgruppen havde delte gratis frøposer ud med blandede vilde blomster. Man kunne også få snak med gruppens medlemmer og formanden for DUR Kristine, om gruppens og DURs arbejde og hvorfor man skulle tage at blive medlem.

Læs også: Er du også VILD med vilje

Foredrag om slægtsforskning

Senere på dagen holdt Lokalarkivet Dianalund et foredrag om hvordan man kan bruge internettet til slægtsforskning.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed