DIANALUND

Krudtuglen Basmo sælger fyrværkeri i Dianalund Centret

Lasse fra Bog og Ide

Lasse Kær Krogh Nielsen er til daglig ekspedient i Bog og Ide i Dianalund. Han har indtil for et år siden år solgt fyrværkeri fra Bog og Ide, der siden har valgt ikke at have salg af fyrværkeri. Lasse altid har været meget interesseret i fyrværkeri, og valgte sidste år selv at stå for salg af fyrværkeri. Dette foregår ligesom sidste år fra Partex gamle lokaler i Dianalund Centret. Lasse er stadig i lære som fyrværker og han glæder sig igen i år meget til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige fyrværkeri.

Åbningstider

Butikken har åbent torsdag til søndag fra 10:00 – 18:00 og nytårsaften fra 9:00 – 15:00.

Bestil fyrværkeriet på Royal Fireworks hjemmeside: https://royalfireworks.dk/forhandler/krudtuglen-basmo/

Nyheder hos Krudtuglen Basmo

Krudtuglen Basmo sælger et kæmpe udvalg af nytårskrudt, som er med til at gøre din nytårsaften endnu mere festlig. Der er alt lige fra hundepropper og heksehyl over raketter og fontæner til batterier med 25, 40 og helt op til 162 skud. Butikken har også et meget stort udvalg, af alt hvad du skal bruge til at pynte op til den store fest med serpentiner, bordbomber og andet spas. Som noget nyt har Basmo fået Danmarks flotteste raket en Zink 905 raketten. Derudover har Krudtuglen Basmo også fået hele Royals Gold serie på hylderne, sammen med en serie der kaldes for Piratkrudt, og bare rolig det er ikke hjemmelavet der er bare lidt mere skrald i det. Se i øvrigt en demonstration af Danmarks flotteste raket herunder.

Champagne, cigarer og hatte

Ingen nytårsaften uden champagne, og det klarer Krudtuglen Basmo selvfølgelig også i flere prisklasser og flotte flasker. Butikken fører også et stort udvalg i hatte og andre former for udklædning. Derudover er der også et mindre udvalg i cigarer.

Gratis Slush Ice, popcorn og gode værtsgaver

Der er i år gratis slush ice og popcorn til alle børnene, og som noget andet nyt er det også muligt at købe værtindegaven, da der et stort udvalg af flotte gavekurve fra den tidligere ejer af J.Aa Blomster.

Spil om dit køb

Årets Tema kaldes Royal Casino, hvor det er muligt at vinde hele sit indkøb, hvis man er så heldig at slå 3 seksere i et slag.

Hjemmesider, Facebook og Demo

Du kan følge med i tilbud og konkurrencer på Krudtuglen Basmos hjemmeside og facebookside. Det er allerede nu muligt at gå ind på Royal Fireworks hjemmeside og forudbestille dit nytårsfyrværkeri. Her er har du også mulighed for at se små film af, hvordan de forskellige batterier og raketter ser ud når de bliver fyret af. Der vil også blive arrangeret en demonstrationsaffyrring af de forskellige former for fyrværkeri der er til salg her i Dianalund. Husk at følge med på Krudtuglen Basmos facebookside for nærmere info.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed