DIANALUND

Kommune til borgere: Vær opmærksomme, hvis I rejser ud!

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og alle opfordres til at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger, når de tager på ferie.

Rejser man til et land, som frarådes i rejsevejledningen, skal man holde sine børn hjemme fra dagtilbud, SFO og skole i 14 dage, når man kommer hjem. Hele familien bør gå i 14 dages selvisolation, hvor man eksempelvis ikke deltager i kultur- og fritidsbegivenheder, handler i butikker, går på café eller på biblioteket osv.

Kommunaldirektør Søren S. Kjær siger: 

– Hvis man vælger at rejse på sommerferie uden for Danmark, bør man følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Det er vigtigt, at man er opmærksom på konsekvenserne, hvis man rejser uden for rejsevejledningerne. Blandt andet betyder det, at man vil skulle holde sine børn hjemme fra daginstitution, SFO og skole i 14 dage.

– I Sorø Kommune er vi optaget af at være med til at begrænse smitterisikoen. Vi følger udmeldingerne tæt, og vi opfordrer alle til at opføre sig ansvarligt. Formålet med selvisolation er at begrænse kontakten til andre mennesker i den periode, hvor man kan være smittet uden at vide det, siger kommunaldirektøren.

Se mere om rejsevejledningerne

Udenrigsministeriets rejsevejledninger kan ses på um.dk

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed