DIANALUND
Landbruget Kammergave ligger ved Tersløse og Dianalund

Kammergave ved Dianalund

Kammergave er et bo- og behandlingstilbud for personer over 18 med psykiske og sociale problemer. Men det er samtidig et økologisk landbrug med blandt andet 90 køer og 100 ha jord, hvor der dyrkes majs, græs, korn og lucerne som foder til dyrene.

Alle deltager på lige fod

Bostedet blev startet af læge og psykoterapeut Michael Hammen som samtidig også var landmand. Tanken var at skabe et sted der skulle fungere som udslusning for psykiatriske patienter. Det har i dag udviklet sig til at være bosted for unge med psykiatriske problemstillinger. Her arbejdes udefra at alle både pædagoger, beboere og landmænd deltager på lige fod i arbejdet på gården.

Man er så vidt muligt selvforsynende med alle madvarer på stedet da Kammergave også råder over et stort gartneri, som giver så meget at der også sælges herfra til private.

Efterår i køkkenhaven på Kammergave

Økodag

Hvert forår bliver alle køerne på Kammergave sluppet fri på græs i anledning af Økodagen der til næste år foregår den 19. april 2020. Her er der også mulighed for komme rundt på gården og se de andre dyr, prøve at “malke en ko”, deltage i konkurrence eller få smagsprøver nogle produkter fra Mejeriet Øllingegaard, som Kammergave levere ca. 2000 kg mælk til om dagen.

Plejehjem er også velkomne

Kammergave modtager året rundt mange gæster fra især børnehaver, vuggestuer og dagplejere. Men man vil også gerne tilbyde den ældre generation at komme ud og opleve dyrene på nært hold. Man skal bare tage kontakt til Helle Rosenkilde på mail: landbruget@kammergave.dk

Du kan også følge hverdagen på Kammergave på deres facebook side: https://www.facebook.com/Kammergave/

Artikelbilleder: Fra Kammergaves Facebookprofil

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed