DIANALUND

Julesjov, nisseskum og risengrød

Dianalund Centret fejrer at julen nærmer sig og ligesom de sidste mange år holder de også i år Alletiders Julefest med underholdning, godter og risengrød. I år havde Julius & Umulius valgt at slå vejen forbi og give den gas med spas og løjer, tryllerier og sange. Det hele til stor glæde og fornøjelse for alle børnene og deres voksne, der var mødt op denne kølige men heldigvis stille vintereftermiddag. Efter den sidste sang, var det blevet tid til den traditionelle tænding af det store juletræ. Alle talte ned fra 10 og sørme om der ikke kom lys i træet og den store stjerne på toppen igen i år.

Nisserne delte ud

Efter juleshowet stillede Julius og Umulius op foran hver deres lange kø og delte store poser med nisseskum ud til alle børnene sammen med et glædelig jul og andre muntre kommentarer. Herefter tog vi allesammen turen igennem centret ned til torvet ved Netto. Her havde nissedamerne fra foreningen Alsidige Kvinder taget opstilling ved et langbord med deres store gryder fyldt med risengrød. Og der blev delt rigtig mange liter varm risengrød ud sammen med både masser af saftevand og kaffe.

Igen i år en hyggelig måde at få sat gang i julen på, i et julepyntet Dianalund Center med masser af juletræer, hjerter hængende ned fra loftet og lys på facaden.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed