DIANALUND

Julen er kommet til Birkegårdens Haver

Birkegårdens Haver er igen i år forvandlet til et juleeventyr med tusinder af strålende lys og en behagelig rolig stemning. Tre af haverne er omdannet til magiske julehaver. Det er den dansk/engelske, sandhaven og meditationshaven. Den engelsk/danske er omdannet til en eventyrlig oase med smukke, glitrende julelys. En dansk-engelsk fusion af skønhed, der giver en stemning af magi og varme, selv i vinterkulden. Sandhaven står i klassiske røde og hvide julefarver og man kan også nyde udsigten gennem vinduerne i det overforliggende caféområde, hvor man både kan få varm kakao, gløgg, æbleskiver og meget andet.

Ishvid ro og julemagi

Meditationshaven er dækket i ishvidt lys og giver en fornemmelse af kulde, selvom den er overraskende varm. Et sted, hvor ro og julemagi forenes på en unik måde. Juleladen indeholder et mindre julemarked med varierende boder, der skifter fra weekend til weekend. Julebutikken er også i år fyldt med julepynt og gode gaveideer.

Julen er også børnenes fest

Udover boder ved julemarkedet i Juleladen er der også aktiviteter for børnene som Lykkehjulet, sløjfejagt, æselridning og kreative værksteder hvor nissepiger står klar til at hjælpe. Alt dette er en del af det store juleprogram som også inkludere deres traditionelle skattejagt. Julemanden kommer lørdage og søndage og deler slikposer ud.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed