DIANALUND

Julemarkeder i og omkring Dianalund

Vi skal selvfølgelig lige ud og have slik eller ballade den 31. oktober, men så begynder julen også så småt at indfinde sig rundt omkring. Der varmes ihvertfald op med julemarked den 19. november i den store festsal på Filadelfia hvor Julepigerne for 31. gang holder julemarked. Ligeledes holder Kragerup Gods også traditionerne ved lige med deres store julemarked, der strækker sig over lørdag den 11. og søndag den 12. november med mere end 100 boder og masser af underholdning for børn og voksne.

Birkegårdens Haver starter op i slutning af november med deres flotte julehaver, julemarked og masser af aktiviteter for børnene og deres forældre. Haven har også åbent de næste 3 fredage, lørdage og søndage i december.

Og så har Dianalund Centret selvfølgelig juletræstænding den sidste fredag i november med juleshow, dans om det store træ, nedtælling sammen med julemanden og masser af godteposer og risengrød. Butikkerne har gode tilbud da Black Friday falder sammen med denne dag.

Så der er nok at glæde sig til allerede i november måned.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed