DIANALUND
Julekoncert i Filadelfia kirke med udviklingshæmmede

Julekoncert i Filadelfia kirke

Det var måske årets mest rørende julekoncert, da fem unge og voksne med erhvervet hjerneskade, epilepsi, udviklingshæmning og autisme sang i kirken.

De er alle vilde med at synge, men også vilde med at blive set og anerkendt for deres sang. Julekoncerten fandt sted i fredags i Filadelfia kirke.

Rehabilitering og Udviklingscentrets juleafslutning havde inviteret alle til at deltage i fællesskabet, og særligt mennesker med fysiske og psykiske udfordringer var meget velkomne.  Den helt særlige juleafslutning, hvor nogle af brugerne optrådte, er en vigtig del af fortællingen om fællesskabet blandt ligestillede.

Alle følte fællesskabet

Traditioner fungerer som det kit, der binder fællesskaber og venskaber sammen, og julen er netop tiden, hvor der er et særligt fokus på fællesskabet.  Det virkede som om alle følte fællesskabet på kirkebænkene, mens man sad tæt og lyttede til, at musikken spillede, og stemmerne sang de fineste julesange. 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed