DIANALUND

Jette og Lasse har åbnet Madhjørnet

Så er der igen blevet muligt at købe smørrebrød fra tidlig morgen. Madhjørnet har åbnet der hvor “Det go’e hjørne” lå indtil slutningen af sidste år, hvor de tidligere ejere blev nødt til at lukke forretningen på grund af sygdom. 

Nu har Jette og Lasse overtaget stedet og vil i første omgang drive butikken lidt efter samme koncept med smørrebrød og lune deller. Senere er der planer om forskellige retter som biksemad, svensk pølseret, højreb og meget andet, Lasse får hele tiden nye ideer. 

Det er ikke nyt for de nye ejere at lave og sælge mad og drikkevarer, de har nemlig kørt cafeteriet i Store Merløse hallen de sidste 11 år. De har i et stykke tid gerne villet prøve noget andet, idet der godt kunne være meget lange arbejdsdage og nu blev det så muligt med overtagelsen af butikken på hjørnet af Dr Sells Vej og Sømosevej. 

Hvis der lys om morgenen

Madhjørnets åbningstider er fra kl. 6 til 17 mandag til fredag, men som de begge siger så kan man godt banke på om morgenen før kl. 6 hvis der lys i butikken. De er i gang med at smøre, så de skal nok finde et eller andet og ellers er man velkommen til at bestille til næste dag. 

Læs også: Historien om butikken på hjørnet (https://dianalund.dk/det-goe-hjoerne-i-karl-f-petersens-gamle-butik/)

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed