DIANALUND
Lokal arkivet i Borgerhuset i Dianalund

Jesper Skovgaard udstiller i Borgerhuset

Jesper Skovgaard er født i 1973, opvokset i Allerød og Birkerød og bor nu i landsbyen Bjernede i Sorø Kommune med sin kæreste. Han er uddannet cand.merc., har arbejdet ved Nordisk Film, siden ved Specialcenter Kalundborg og er nu ansat ved sprogskolen ”Lærdansk” i Ringsted. Han har tegnet siden han var helt lille og malet de sidste mange år.

Der udstilles akrylmalerier, collager og tegninger

Udstillingen er en blanding af akrylmalerier, collager og tegninger. Malerierne er inspireret af det danske flag, men indeholder flere farver og nuancer end rød og hvid. Malerierne er primært malet med spartel eller “trykt” på med forskellige teknikker. Collagerne er et genbrugstema og er udelukkende lavet af papemballage fra mad og husholdningsprodukter. Tegningerne er samlinger af små stregtegninger i sort/hvid.

Jesper Skovgaard er en meget spændende og nyskabende kunstner, som Borgerhuset er stolt af at kunne præsentere for Borgerhusets gæster. Der er gratis adgang og åbent hver dag fra kl. 8 til 22.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed