DIANALUND
International webshop med lokal butik

International webshop med lokal butik

På Sømosevej vej nr 42A lige ved siden af Vibes malerfirma og Salon Capello, åbnede den 7 januar 2017 butikken Zenss Copenhagen. Indehaveren Sandra Kolding fortæller at det er tøj til aldersgruppen 15 – 30 år, i en blanding af råt og romantisk, det vil sige masser af blonder og frække udskæringer.

Fyrene er ikke glemt

Der er et link på webshoppen til den dårlige samvittighed. Her kan pigen finde en lille ting til deres kæreste, når de selv er gået shop a’ mok. Disse ting kan naturligvis også købe i butikken.

Showroom

Der havde egentlig ikke været planer om at åbne en butik, men der var af mange kunder blevet efterspurgt et showroom, hvor man kunne komme og prøve tøjet. Da garnbutikken lukkede, så ejerne muligheden for at åbne butikken, da der også var plads til hele varelageret ude bagved. Selve webshoppen med forsendelser osv, bliver således styret herfra.

Salon Vest Hair

Selvom Sandra kun er 24 har hun allerede tidligere haft Salon Vest Hair i godt 2 år. Salonen lavede primært extensions, og da Sandra savnede sine kunder fra den tid, er tilbud om extensions, spraytan og vipper rykket med ned i butikken.

Webshoppen der startede den 1. Juni 2016, sælger til kunder i hele Danmark samt, Sverige, Norge og Tyskland.

De to medarbejdere Sandra og Anne, gør flittigt brug af de sociale medier, som facebook, instagram og snapchat til at promovere deres produkter. De har også haft stort held med at få forskellige reality deltagere, skuespillere og bloggere til at stille op og tage billeder med webshoppens tøj. Alle deres kunder bliver selvfølgelig også opfordret til at lægge billeder op med deres tøj.

Du kan følge Zenss på disse medier:

Facebook: Zenss Copenhagen
Instagram: Zensscph
Snapchat: Zensscph

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed