DIANALUND

Informationsmøde om Bosætningsgruppen

Flere interesserede borgere var mødt op

Bosætningsgruppen holdt informationsmøde i den gamle byrådsal i Dianalund Borgerhus. Der var oplæg ved Louise Sjøberg der er ny bosætningskonsulent i Sorø kommune. Hun fortalte blandt om at der fra 2014 til 2017 var solgt 175 villaer og rækkehuse i Dianalund. Tallene var nogenlunde konstante set over denne periode, med undtagelse af seneste kvartal hvor Stenlille havde et lille overtal af solgte villaer. Louise fortalte videre om hvilke tanker og ideer hun havde til at fremme bosætningen ikke bare i Dianalund men Sorø kommune som helhed. Her kom blandt andet invitation til udflytter event med tilbud om picnic-kurv på tale, dette kunne for eksempel være i forbindelse med grundlovsdagen, hvor der i forvejen er en del aktivitet både i Dianalund og Sorø by.

Filmen om Dianalund

Indtil nu har gruppen taget initiativ til at få produceret en film om Dianalund, der har resulteret i nogle flotte drone optagelser af byen, men der mangler dog stadig at blive lavet de sidste optagelser for at kunne gøre filmen færdig. Dette vil man i gruppen meget gerne arbejde hen imod.

Workshoppen

Hvad er godt ved at bo i Dianalund? Hvad kan gøres bedre? Hvordan øges kendskabet til byen og hvem kan der samarbejdes med? Det var oplægget til aftenens workshop hvor deltagerne først hver for sig skrev deres tanker ned, hvorefter de gik i to grupper, prioriterede og skar ned til de 10 vigtigste punkter. Du kan se resultatet på billedet til højre herunder.

Hele gruppen mødes igen

Alle fremmødte blev ved aftenens afslutning enige om at mødes igen inden sommerferien, så kan der lige blive tid til at tænke over aftenens forslag og hvad hver enkelt særligt kunne tænke sig at arbejde videre med. Du er også meget velkommen til at skrive dine forslag eller melde dig som frivillig til bosætningsgruppen til Anne Højvig på ahoejvig@gmail.com.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed