DIANALUND

Informationsmøde for håndværkere om kommende anlægsarbejder i Sorø kommune

Tirsdag den 30. maj inviteres alle håndværksvirksomheder i Sorø Kommune til det årlige informationsmøde, hvor der bliver orienteret om kommende kommunale anlægs-, drift- og vedligeholdelsesopgaver.

Sorø Forsyning deltager også på mødet, ligeledes for at orientere om kommende opgaver.

– Håndværkermødet er en oplagt mulighed for at holde sig orienteret om kommunale opgaver. Samtidig er det en god lejlighed til at mødes og netværke med andre virksomheder for eksempel med henblik på at samarbejde om at byde ind på opgaverne, siger vækstkonsulent i Sorø Erhverv, Johanne Hauerslev Christensen.

På mødet kan man foruden borgmester Gert Jørgensen også møde byggesagkyndig Søren Borup Jensen og byggesagsbehandler Thomas Rostgaard Henrichsen og få svar på spørgsmål om sagsbehandlingen af eksempelvis byggesager.

Tid og sted:

Mødet holdes tirsdag den 30. maj kl. 8.30-10 på Restaurant Tee-Stedet på Sorø Golfklub, Suserupvej 7. Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejningen bedes man tilmelde sig senest den 28. maj kl. 9 på erhvervsservice@soroe.dk.

Kontakt: Johanne H. Christensen, Sorø Erhverv, 21 55 18 43

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed