DIANALUND

Indstil din kandidat til årets Fyrtårnspris 2017?

Fyrtårnsprisen uddeles hvert år til en virksomhed, en organisation, en forening, en person eller et projekt eller en indsats, som har været med til at understøtte den gode erhvervsudvikling og gøre Sorø Kommune synlig i resten af landet.

Formand for Sorø Kommunes Erhvervsudviklingsråd, Michael von Bülow, siger:

– Synlighed spiller en stor og afgørende rolle for udvikling og trivsel i Sorø Kommune. Det sætter Fyrtårnsprisen fokus på. For at vinde prisen er det afgørende, at man har formået at skabe opmærksomhed omkring Sorø. Det kan være ved at trække besøgende, handel eller arbejdspladser til kommunen, skabt omtale eller på anden måde have fået sat Sorø Kommune på landkortet.

Sidste års modtager

Thomas Steentoft fra stationscafeen Skotte & Steentoft modtog Fyrtårnsprisen sidste år. Han siger:

– Vi er rigtig glade for den anerkendelse, der ligger i Fyrtårnsprisen. Vi kan også se, at det har givet os større synlighed, så vi får kunder længere væk fra. Folk, der kommer med toget, har hørt om os i forvejen, og folk i nabokommunerne og andre steder på Vestsjælland har hørt om os. Så det er vi glade for.

Fyrtårnsprisen uddeles ved Sorø Erhvervs nytårskur for erhvervslivet den 8. januar.

Indstil din kandidat

Man kan indstille kandidater til prisen frem til den 20. december 2017. Send din nominering til erhverv@soroe.dk

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed