DIANALUND

Idrætten kunne MÆ RKes i Dianalund

Der var igen i går sat en masse mindre arrangementer i gang over hele byen, nu var det idrætten i Dianalund der skulle vises frem.

Der var rigtig mange spændende tilbud både i Holberghallen hvor både selve hallen og gymnastiksalen blev taget i brug men også cafeteriaet blev indtaget. Her var det den nyeste sportsklub i Dianalund, Esportsforeningen i Dianalund, der havde stillet op med pc’ere i netværk og storskærm hvor der kunne spilles imod og med hinanden.

I multisalen på Holbergskolen lige ved siden af var der danseopvisning med små og lidt større børn, og i gymnastiksalen kunne der opleves yoga, zumba og thai-chi.

Fodbold og håndbold

Der var samtidig fodbold på banerne udenfor og kiosken i klubhuset havde åbent i dagens anledning. I Hallen var der mulighed for at se badmintonspilleren Line Christophersen, som i 2018 tog et stort skridt i den rigtige retning, da hun vandt sølv til U-VM. Hun spillede mod sin bror Mads der også er et stort badmintontalent. Bagefter spillede DTH Herre 1 kamp og gik til sommerpausen med en sejr over Dalby i 2. division.

Tommel op til Petanque

Petangue klubben havde fået bygget en Petanque bane på parkeringspladsen mellem Holberghallen og fodboldbanerne, hvor man kunne få kyndig vejledning i hvordan reglerne egentlig er, og deriblandt at en “Tommel op” betyder at kuglen er indenfor pointgiven afstand af “grisen”

MÆ RK Festen

Husk nu hele MÆ RK Dianalund ugen slutter af med en stor fest På Banen med god mad, stort telt og masser af musik fra scenen helt til midnat.

Se meget mere her: MÆ RK Festen

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed