DIANALUND

Hvem får handicapprisen 2017

Handicaprådet uddeler en handicappris hvert år i forbindelse med markeringen af FN´s Internationale Handicapdag i december måned.

Baggrunden for prisen er at udtrykke anerkendelse til en eller flere, der har gjort noget i årets løb for at skabe et fokus på livet og forholdene for borgere med en funktionsnedsættelse. Handicaprådet ser bredt på begrebet handicap. Det kan eksempelvis være mennesker med sindslidelse, udviklingshæmning, hjerneskade eller fysiske funktionsnedsættelser.

Prisen omfatter et kontant beløb på kr. 10.000 og en buket blomster.

Fokus på kirkerne

I år har Handicaprådet sat fokus på tilgængelighed til kirkerne beliggende i Sorø Kommune. Handicaprådet har været på besøgsrunde ved alle kirkerne og har efterfølgende udskrevet en konkurrence om handicapprisen, hvor menighedsrådene har haft mulighed for at komme med forslag som kan forbedre tilgængeligheden til netop deres kirke.

Det forslag, som Handicaprådet har vurderet som det bedste, vinder konkurrencen og modtager Handicapprisen på 10.000 kr. til at gøre deres forslag til virkelighed.

I år har Handicaprådet også en ekstra overraskelse på programmet. Dette afsløres efter prisoverrækkelsen.

Prisuddelingen finder sted

7. december 2017 kl. 16 – 17.30
Lundebo, Ventemøllevej 30, 4293 Dianalund.

Handicaprådet byder på kaffe og kage, og “Silver Singers” sørger for underholdning.

Vi glæder os til at se dig. Der er ikke tilmelding til arrangementet, så du møder bare op.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed