DIANALUND

Holbergskolens Dag

Holbergskolen afholdte i går “Skolen Dag” for første gang, hvor omkring 180 elever, lærer, pædagoger og forældre fik ryddet op, ordnet ukrudt, samlet nye bænke, gjort hovedrent i klasselokalerne, malet hinkeruder op og opstartet en køkkenhave i tilknytning til skolen. Arrangementet er kommet i stand på foranledning af skolebestyrelsen og i erkendelse af at Sorø kommune, som alle andre kommuner i landet, ikke har uanede midler. Samtidig er det også et forsøg på at få alle med tilknytning til skolen til at føle et større ejerskab og dermed passe bedre på skolen. Til sidst, men ikke mindst, var det også tænkt som anden måde at være sammen på. personale, forældre og elever fik mulighed for at mødes mere uformelt over en konkret opgave.

Uden mad og drikke

i Løbet af eftermiddagen gik 9. klasse rundt på hele skolen og solgte kaffe og kager til fordel for deres kommende lejrtur. Efter nogle effektive timer overalt på skolen, mødtes alle ved SFO’ens lokaler og grillede deres medbragte kød. Hertil kunne købes tilbehør, der var blevet tilberedt af et madhold på skolen samme eftermiddag.

Tilbagevendende begivenhed

Med dette første års succes, vil skolebestyrelsen gøre “Skolens Dag” til en årlig tilbagevendende begivenhed.

Alle billeder er taget af deltagende forældre og skoleleder Jacob Storm

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed