DIANALUND
Mandegruppe undervejs med at blive oprettet i Dianalund

Gruppe for mænd undervejs

Claus Thygaard, der er medlem af DURs bestyrelse, har taget en opgave på sig med at starte en gruppe for mænd i Dianalund. Der er nu samlet fire mænd, som i samarbejde med Sundhedscentret, Frivillighedscentret og PUST vil starte denne forening.

– Vi ville rigitg gerne have nogle lokaler som kun var vores, så vi på den måde ikke skulle pakke vores forskellige grej og sysler sammen fra gang til gang siger Claus Thygaard.

Eget lokale/værksted søges

Det bedste ville være at finde et lokale som kunne bruges som værksted, til alle mulige forskellige aktiviteter. Det skulle også være et sted, hvor man bare kunne komme og drikke en kop kaffe.

– Her kunne man så komme hvis man havde noget der skulle repareres, eller hvad man nu gik og roede med, og så kommer man jo til at falde i snak med nogen man måske ikke har snakket med før håber Claus Thygaard.

Det er goså tanken at der skal være plads til alle mulige andre aktiviteter som fællesspisning, udflugter, cykelture, spil, foredrag og meget andet. Tanken er at man mødes to til tre gange om ugen i dagtimerne.

Corona bremser dannelse af foreningen

Claus og de øvrige tre ville gerne have haft indkaldt til en stiftende generalforsamling, men Corona og forsamlingsforbudet forhindrer dette indtil videre. Så snart det bliver muligt vil der blive indkaldt og lokale politikere vil også blive inviteret med.

Alle skal være meget velkomne til at henvende sig til Claus Thygaard på bestyrelse@dianalund.dk, hvis man kunne tænke sig at høre mere eller måske være med i den kommende bestyrelse.

Det er håbet at gruppen kan komme i gang i løbet af sommeren.

Artikelbillede: Samkopieret. Claus Thygaards billede er fra hans profil billede til Dianalund Udviklingsråds bestyrelse og baggrunden er et billede af Thierry Milherou fra Pixabay

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed