DIANALUND

Grundlovsfesten i Dianalund var velbesøgt

Flyttet fest

Grundlovsfesten havde holdt lidt flyttedag siden sidste år, så pladsen blevet mere samlet i forhold til publikum. Efter morgenbord bød Borgmester Gert Jørgensen velkommen til en flot solskinsdag og nogle hyggelige timer. Tersløse kirkes børne-og ungdomskor sang til morgenandagten og D-Band holdt indimellem de øvrige tiltag på scenen en fest i teltet. Grundlovstalen blev i år holdt af Regionsrådsformand Heino Knudsen.

Lions prisuddeling

Også i år uddelte Lions Club Dianalund en pris til en person eller forening, og dette år gik prisen til Seiki Karate Do-Kai karateklub for deres arbejde med børn med særlige behov.

20 foreninger med til grundlovsfesten og veteranbiler

Hos DTH og Dianalund Fodbold kunne man afprøve sine færdigheder i skudtræning enten med hænderne eller fødderne.Lokalarkivet holdt åben, og skulle man have lyst til at lave snobrød havde Spejderne taget et bål med. Du havde også mulighed for at dyste mod de skarpe hjerner fra Dianalund Skakklub. Desuden var alle politiske foreninger i Sorø repræsenteret sammen med Dur, E-Dur, Dianalund B&U Kultur. Der var også i år en masse veteranbiler der startede deres kørsel mod Sorø i Dianalund og kørte igennem festpladsen.

Ny politikerdebat med konkurrence

Man havde i år valgt at lave en anden form for politikerdebat, som var sat op som en konkurrence der blev afgjort af publikum. Konkurrencen foregik på den måde at 3 politikere blev blev sat op imod hinanden og fik samme spørgsmål. Den politiker der opnåede det største bifald for sit svar fik et point og lov til at blive, hvorefter 2 nye politikere kom op til et nyt spørgsmål. Der blev kørt 12 runder og 3 finalerunder. Det var en rigtig god debat med stor opbakning fra både politikere og publikum. Vinderne af titlen “Dagens politiker” og debatten blev Lars Schmidt(DF) og Bo Mouritsen(EL) som endte med lige mange point.

Det vender tilbage næste år

Arrangørerne af grundlovsfesten har allerede lovet at de glæder sig til at holde en ny grundlovsfest igen til næste år.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed