DIANALUND

Godt besøgt grundlovsfest

Igen i år har der været stor grundlovsfest i Dianalund hvor det er lykkedes at trække store politiske navne til arrangementet. Mette Frederiksen (S, formand) og Simon Emil Ammitzbøl (LA, næstformand og Økonomi- og indenrigsminister) gav deres Grundlovstale her i Dianalund. Det var også lykkedes at få Pia Ohlsen Dyhr (SF, formand) og Stig Grenov (KD, formand) til at ligge vejen forbi. Oven i denne fine liste af politikere, var der blevet arrangeret kommunalpolitisk debat ledet af Poul Erik Skammelsen. Alle partier der stiller op til kommunalvalget den 21. november var mødt op. Bølgerne gik højt om blandt andet den kommende  omfartsvej omkring Tersløse, og der var også plads til en diskussion om det fremtidige boligområde ved Pilegårdsvej.

Lions Ildsjældspris

Lions Dianalund havde i dagens anledning valgt at uddele deres årlige “Ildsjælspris”. Dette år gik den til Henrik Oscar Henriksen fra Kunstgræsgruppen for sit utrættelige arbejde med at få en kunstgræsbane til Dianalund. Borgmester Gert Jørgensen overrakte prisen og Henrik takkede mange gange for æren og valgte at donere ildsjældsprisens beløb på kr. 5.000 til Kunstgræsgruppen.

Foreninger til Grundlovsfest

Lokalhistorisk forening for Gammel Dianalund Kommune, Sønderjysk Forening og Dianalund Udviklingsråd (DUR) havde også valgt at lægge vejen forbi. DURs formand Louise Sjøberg og næstformand Jacob Krüth fortæller de havde en dejlig dag med mange gode snakke med både politikere og borgere om hvad der sker i Dianalund.

Veteranbiler på visit

Der var samtidig med grundlovsfesten her arrangeret “Klassisk Køredag” i Sorø, og arrangørerne af Grundlovsfesten havde fået omkring 125 af veteranbilerne til at komme forbi Dianalund. Her kørte de i parade igennem grundlovsfesten inden de kørte mod Sorø.

Det var alt i alt en meget vellykket dag med mindst ligeså stor tilslutning som de foregående år.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed