DIANALUND

Forårshilsen fra naturgruppen i DUR

Hej naboer

DUR fik den gode idé, at starte en naturgruppe, der skal hjælpe naturen lidt på vej her i Dianalund og Tersløse. Det er vi rigtig glade for, da vi elsker den vilde natur og det vil vi rigtig gerne dele med jer.

Vi vil snart gå en lille tur rundt i byen og finde inspiration til gode projekter og arrangementer vi kan afholde. Hvis du har en idé til et arrangement eller du har spottet et godt sted at forvilde, så sig endelig til og skriv til os på naturgruppen@dianalund.dk, så vi husker at komme forbi der også. Der er også stadig plads til flere i gruppen, så giv lyd, hvis du vil være med til at gøre Dianalund og Tersløse lidt vildere.

Du kan starte med et fuglebad

Vi vil ind i mellem dele gode link og komme med råd til hvordan du selv kan gøre din have mere lækker for insekter, fugle og andet småkravl. Det kan gøres ganske let og behøver ikke gå på kompromis med din egen brug af haven. Det nemmeste er naturligvis, at lære at elske alt ukrudtet og muldvarpene og bare lade stå til, men det er ikke lige der de fleste er endnu, så start med det du kan overskue lidt hjemmehørende planter og måske et lille vandhul, eller bare et fuglebad.

Indtil vores næste opslag, kan du prøve at score din have og se hvor god den er for biodiversiteten lige her: https://dce.au.dk/fileadmin/dce.au.dk/Parcelhushaver_folder_01.pdf

Husk at den typiske have scorer under 10 point, så du skal ikke miste modet, hvis du får en lav score, det får du let lavet om på!

Kærlig hilsen fra naturgruppen – Katrine, Claus, Rebekka, Sascha og Kirsten

artikelbillede: pasja1000 fra Pixabay

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed