DIANALUND
Taget af: News Øresund – Johan Wessman

Folkemøde Sorø tager form

Ny hjemmeside

På den nye hjemmeside for Folkemøde Sorø, som er åbnet i dag, kan man følge med i udformningen af det kommende folkemøde med liv, debat og dialog.

På Folkemøde Sorø lørdag den 17. august 2019 rykker lokalpolitikere og en del af kommunens ansatte ud af deres vanlige omgivelser for at stå sammen med – og møde borgere, frivillige, foreninger og erhvervsliv, der har mod på nye partnerskaber med FN’s verdensmål for øje. Formålet er at styrke det allerede gode samarbejde mellem civilsamfund og kommune til gavn for os alle.

-       Med Folkemøde Sorø forsøger vi et anderledes greb i forhold til at inddrage borgere, frivillige og erhvervsliv. Et koncept som folkemødet kan give rum til uformel samtale og dialog mellem forskellige parter, som normalt ikke ville mødes. Håbet er, at vi sammen får skabt nye initiativer og forståelse for hinandens verdener, siger borgmester Gert Jørgensen.

Bestil en stand

Målet for kommunen er at få et større indblik i den verden, de frivillige agerer i og samtidig skabe et fundament, hvor nye initiativer og fællesskaber kan opstå. Og så gør det heller ikke noget, at borgere og frivillige ser en anden og mere kreativ side af kommunen. Planlægningen er i fuld sving. Er man frivillig i en organisation, et lokalråd, en forening eller erhvervsdrivende med interesse for nye former for samarbejde, kan man stadig nå at bestille en stand på folkemødet og på den måde inspirere og dele ud af sin viden. Stande kan bookes frem til 5. august. 

På den nyåbnede hjemmeside for Folkemøde Sorø, kan man holde sig opdateret på programmet og det praktiske – og også booke en stand. Hjemmesiden bliver løbende opdateret.

Link til hjemmesiden https://folkemoede.soroe.dk/

Fakta

Folkemøde Sorø 2019 foregår på Store Torv på Akademigrunden ved Sorø Akademi og på Torvet i Sorø by, lørdag den 17. august kl. 11-17. Foruden stande, kommer der også til at være to mindre teltscener med oplæg og debat.

Hele arrangementet bliver åbnet af Ruds Vedby-garden, hvorefter borgmester Gert Jørgensen byder alle velkomne. Der vil være madboder, kaffe-lounge midt på pladsen samt en stand med isvand og lidt sødt til ganen.

Der vil afgå særlige Folkemøde-busser fra Ruds Vedby over Dianalund og Stenlille til Sorø om formiddagen og retur igen om eftermiddagen.

Om Folkemøde Sorø 2019

Med udgangspunkt i Sorø Kommunes Vision22 har byrådspolitikerne ønsket et folkemøde for at styrke samarbejdet mellem kommune, borgere, virksomheder og civilsamfundet i det hele taget. Byrådets vision rummer ni af FN’s verdensmål, som er udvalgt til at være af særlig betydning for Sorø Kommune. Sorø Folkemøde gennemføres særligt i forlængelse af FN verdensmål nr. 17 ”Partnerskab for handling”. ”Partnerskab for handling” handler kort sagt om at udvikle rammerne for samarbejdet mellem kommune og borgere.

Artikelbillede: Taget af: News Øresund – Johan Wessman

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed