DIANALUND

Fødselsdagsfest i Dianalund Centret

Der var lagt op til noget af en fest, da der om fredagen blev startet ud med underholdning for børnene med ballonshow ved klovnen Karl Smart. Der var efter showet uddeling af ballonfigurer til alle. Den store hoppeborg nede på det nydøbte Børnetorvet (Det tidligere Alditorvet), blev også flittigt benyttet.

Der var en gratis pølse til alle der kiggede forbi og det var der så mange der gjorde, at der var lang kø ned igennem centret.

Fødselsdag – dag 2

SuperBrugsen i Dianalund havde indbudt til gratis morgenbord allerede fra kl 9, alt imens der gik en hyggelig harmonika spillende musikant rundt i hele centret. Prisbaskeren med Danmarks billigste kaffe blev solgt fra kl. 11 og også her var der lang kø. Traditionen tro var der selvfølgelig masser af lagkage og en gratis kop kaffe til alle fødselsdagsgæsterne.

Danmark for målene

Udenfor på det lille torv havde Danmark For Målene karavanen stillet op med udstilling om natur og grøn omlægning. Her var blandt opstillet en udstilling om pantflaskernes rejse igennem genanvendelsessystemet.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed