DIANALUND

Fodbold Fitness

Dianalund IF har som noget nyt startet fodbold fitness op for alle piger og kvinder, som har lyst til at spille fodbold på et plan hvor det er sjovt, hyggeligt og samtidig lærerigt med diverse fodboldmæssig teknikker, øvelser, lege men også kampe!

Plads til alle

Det er et fodboldhold hvor der er være plads til alle aldre fra 18 år og opefter. Alle kan deltage uanset om du er helt grøn eller har lang erfaring med fodbold. Det kan også være du har spillet for mange år siden og gerne vil tilbage på fodboldbanen, men bare vil træne på et mere hyggeligt plan.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, så træner de i oktober på kunstbanen hver tirsdag fra kl.18.30 til 20. Fra den 1. november er det hver mandag på kunstbanen kl. 18.30 – 20.00.

Du vil have mulighed for at være med på 2 gratis prøve træninger så du kan prøve det af for at se om er noget for dig.

Så tag din mor, bedste veninde, kollegaer eller bedstemor under armen, og kom til fodbold fitness i Dianalund IF.

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål angående fodbold fitness, er du meget velkommen til at kontakte Sune Christensen på tlf: 52409422 eller på mail: sunechristensen@godmail.dk

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed