DIANALUND
oprydning til forberedelse af "Samm-pladsen" af fitness- og motionsgruppen under Dianalund udviklingsråd

Fitness- og Motionsgruppen gør klar til “Samm-pladsen”

Der ryddes op og tyndes ud i træbæltet

Fitness- og Motionsgruppen under Dianalund Udviklingsråd brugte en lørdag formiddag til at rydde op og gøre klar til at der kan anlægges et nyt fitness- og motionsområde mellem tennisbanerne og stadion lige ved Holberghallen. Samtidig blev tyndet godt ud i træbæltet op til den fremtidige “Samm-plads”

“Samm-pladsen”

Det er tænkt til at det skal ligge i den lille trekant der er mellem tennisbanerne og fodboldstadion. Der skal opstilles mange forskellige mindre træningsredskaber. Alle redskaberne er tilrettelagt således at det er brugerens eller en træningspartners vægt der øger træningsmodstanden og dermed intensiteten. Omkring hvert enkelt modul er modulindsatser monteret, for at øvelserne kan laves med forskellig sværhedsgrad. Alle brugere, uanset alder eller funktionsniveau, får på den måde succes med træningen. Der vil også være øvelsesbeskrivelser for kørestolsbrugere.

Se eksempler på træningsredskaber herunder

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed